3 viktige poeng å kjøpe liten Pixel Pitch LED-skjerm

1. Omfattende vurdering av punktavstand, størrelse og oppløsning

Pikselhøyde, panelstørrelse og oppløsning er flere viktige faktorer når folk kjøper LED-skjermer med liten tonehøyde.

I den faktiske situasjonen er det ikke at jo mindre pikselhøyde og jo høyere oppløsning, desto bedre er den faktiske applikasjonseffekten, men den omfattende betraktningen av faktorer som skjermstørrelse og applikasjonsmiljø. Jo mindre pikselhøyde for LED-skjermprodukter med liten tonehøyde betyr høyere oppløsning og høyere pris. Brukere bør ta fullt hensyn til sitt eget applikasjonsmiljø og programbudsjett når de kjøper produkter for å unngå dilemmaet med å bruke mye penger, men ikke oppnå de forventede resultatene.

2. Tenk vedlikeholdskostnadene fullstendig
Når industribrukere velger små display-LED-produkter, bør de ikke bare vurdere anskaffelseskostnadene, men også høye vedlikeholdskostnader. I faktisk drift, jo større skjermstørrelse, jo mer komplisert vil vedlikeholdsprosessen og vedlikeholdskostnadene naturligvis øke tilsvarende. I tillegg er det ikke lett å undervurdere strømforbruket til små plasser, og de senere driftskostnadene for store LED-skjermer med liten tonehøyde er generelt høyere.

3. Signaloverføringskompatibilitet
Innendørs signaltilgang til LED-skjermen med liten tonehøyde har kravene til diversifisering, stort antall, spredte steder, flersignalvisning på samme skjerm og sentralisert styring. Hvis LED-skjermen med liten tonehøyde skal brukes effektivt, må ikke signaloverføringsutstyret foraktes i virkeligheten. I LED-skjermmarkedet kan ikke alle små LED-skjermer oppfylle kravene ovenfor. Når du kjøper produkter, ikke vær oppmerksom på oppløsningen til produktet, og vurder fullt ut om det eksisterende signalutstyret støtter det tilsvarende videosignalet. . Den lille tonehøyde-LED-skjermen tiltrekker seg brukere med ultra-HD-bilder og delikate skjermeffekter. Hot Electronics COB LED-skjerm med liten tonehøyde P0.9 P1.25 P1.5 vedtar en ny produksjonsteknologi, som fullstendig overvinner vanskeligheten med tradisjonell SMD LED-skjerm med liten tonehøyde som ikke kan betjenes, og bryter flaskehalsen med LED med liten tonehøyde vise fuktighet, støv og støt. COB-vedlikehold med liten avstand er enkel, uten verktøy, støtter modul, vedlikehold av strømforsyning foran, rask hastighet og lave kostnader. 160 ° stor synsvinkel, 16 bits høy gråtoner, 500 ~ 1500 netter innendørs høydepunktdisplay, fantastisk bildevisningseffekt, levende og nydelig bilde. Under kjøpsprosessen må kunden grundig vurdere sine egne applikasjonskrav, og det beste er det som oppnår den mest ønskede brukseffekten.

HotElectronics UHD Small Pixel Pitch LED Display_07


Innleggstid: Jun-17-2021

Send meldingen til oss:

Skriv meldingen din her og send den til oss
Online kundeservice
Online kundeservicesystem